Voor auteurs kunnen wij net dat steuntje in de rug bieden wanneer je van jouw manuscript een professioneel boek wilt maken. Wij verzorgen voor jou de opmaak, het ontwerp van de cover en de lay-out, het plaatsen van foto’s en illustraties en de keuze van het juiste formaat en het goede lettertype.

 

Daarnaast regelen we tegen een vergoeding het aanvragen van een ISBN, het aanmelden bij het Centraal Boekhuis, en de plaatsing in de webwinkel. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, zoals het omzetten van jouw manuscript naar een E-book.

Je kunt er als schrijver voor kiezen om een deel zelf te doen en een ander deel aan ons uit te besteden. Maar misschien wil je juist alles zelf doen en ons alleen het drukwerk laten verzorgen. Of je kiest ervoor om door Boekenbent een fraai boek van jouw manuscript te laten maken zonder dat je er zelf veel inspanningen voor hoeft te verrichten: je levert de tekst aan en wij doen de rest. Alles is dus mogelijk en het gaat altijd in direct overleg met de auteur. Vraag gerust om meer informatie.